CINEMA 4D voor studenten en docenten

Cinema 4D Student

Zet gratis de stap naar 3D met Cinema 4D Student: de ideale keuze voor studenten die zich willen voorbereiden op de echte wereld.

Cinema 4D Student/Teacher

Cinema 4D Student/Teacher biedt je enkele overtuigende voordelen ten opzichte van de gratis studentenlicentie. Contacteer ons voor meer informatie of om Cinema 4D Student/Teacher te bestellen.

    Cinema 4D Student
gratis downloaden
 
  Cinema 4D Student/Teacher
nu bestellen
 

kostprijs
 
 
gratis
 
€150 (excl. BTW)
 
volledige Cinema 4D Studio
(zonder netwerk-rendering)
 
 
ja
 
ja
 

geldig voor 18 maand
 
 
ja
 
ja
 

netwerk-rendering
 
 
neen
 
ja
 
te combineren met plugins met serienummerbeveiliging
 
 
neen
 
ja
 

gratis support
 
 
neen
 
ja
 
upgraden naar commerciële versie met stevige korting*
 
 
ja
 
ja

*Cinema 4D Student en Cinema 4D Student/Teacher kunnen tot 6 maanden na de beëindiging van je studies omgezet worden naar een commerciële versie van Cinema 4D (Prime, Broadcast, Visualize of Studio) met een korting van 25% op de Cinema 4D-prijs. Studenten die een commerciële versie van Cinema 4D én een MAXON Service Agreement aankopen, krijgen een korting van 50% op de Cinema 4D-prijs. Dit aanbod is slechts eenmaal geldig per persoon en per licentie. Dit aanbod geldt enkel voor studenten die minstens 6 maanden geregistreerd zijn bij MAXON als gebruiker van een versie Cinema 4D Student of Cinema 4D Student/Teacher. Studenten die studeren aan een commercieel opleidingsinstituut komen niet in aanmerking. Contacteer ons voor meer informatie of om je studentenversie om te zetten naar een commerciële versie.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660