CINEMA 4D voor studenten en docenten

Gratis Cinema 4D Student License

Zet gratis de stap naar 3D met Cinema 4D Student: de ideale keuze voor studenten die zich willen voorbereiden op de echte wereld.

Commerciële Cinema 4D Student License

Cinema 4D Student biedt je enkele overtuigende voordelen ten opzichte van de gratis studentenlicentie. Contacteer ons voor meer informatie of om Cinema 4D Student te bestellen.

Gratis Cinema 4D Teacher License

Ben je docent en wil je je studenten helpen hun creativiteit zo vlot mogelijk te vertalen naar het scherm? Houd je er niet van om selectief te moeten omspringen met de mogelijkheden van je 3D-programma? Met de gratis Cinema 4D Teacher License heb je het meest aantrekkelijke pakket van Cinema 4D te pakken waarmee je je curriculum volledig naar jouw wensen kan uitwerken. Naast de eenpersoonslicentie voor op je persoonlijke computer, ontvang je ook heel wat educatieve tips en een hoop didactisch materiaal dat je studenten zal blijven boeien.

    GRATIS Cinema 4D Student
GRATIS Cinema 4D Teacher

gratis downloaden
 
  Commerciële Cinema 4D Student
nu bestellen
 

kostprijs
 
 
gratis
 
€150 (excl. BTW)
 

volledige Cinema 4D Studio
 
 
ja
 
ja
 

geldigheid
 
  18 maanden
+ mogelijkheid tot verlengen na herbevestiging van studentenstatuut
 
18 maanden 
 
 

netwerk-rendering
 
 
neen
 
ja
 
te combineren met plugins met serienummerbeveiliging
 
 
neen
 
ja
 

support
 
  GRATIS studentenlicentie:
enkel hulp bij installatie
GRATIS lerarenlicentie:
full support
 
full support
 
upgraden naar commerciële versie met stevige korting*
 
 
ja
 
ja

*Beide studentenlicenties kunnen tot 6 maanden na de beëindiging van je studies omgezet worden naar een commerciële versie van Cinema 4D (Prime, Broadcast, Visualize of Studio) met een korting van 25% op de Cinema 4D-prijs. Studenten die een commerciële versie van Cinema 4D én een MAXON Service Agreement aankopen, krijgen een korting van 50% op de Cinema 4D-prijs. Dit aanbod is slechts eenmaal geldig per persoon en per licentie. Dit aanbod geldt enkel voor studenten die minstens 6 maanden geregistreerd zijn bij MAXON als gebruiker van een versie Cinema 4D Student (gratis of commercieel). Studenten die studeren aan een commercieel opleidingsinstituut komen niet in aanmerking. Leerkrachten met een gratis Cinema 4D Teacher account komen voor dezelfde kortingen in aanmerking, mits ook zij niet verbonden zijn aan een commercieel opleidingsinstituut. Contacteer ons voor meer informatie of om je huidige leraren- of studentenversie om te zetten naar een commerciële versie.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660