End User Event 2015
Een vakevenement in een pub: dat moet End User Event in Utrecht zijn!

End User Event is een jaarlijkse conferentie in Utrecht, georganiseerd door en voor 3D-gebruikers. Doorheen de jaren is EUE uitgegroeid tot hét CG-evenement, met boeiende sprekers uit meer dan 20 landen en bezoekers uit verschillende sectoren. EUE 2015 gaat op 25 en 26 juni door in Florin en wordt gesponsord door MAXON.

De kern van EUE is netwerken en ideeën uitwisselen met gelijkgestemden. Dat gebeurt in een uniek kader: een pub. In zo'n setting gaat het leggen van contacten vanzelf - er worden dan ook maximum 250 bezoekers per dag toegelaten.

Het evenement gaat al op woensdagavond van start, met een informele ontmoeting tussen sprekers, organisatoren en bezoekers. De inhoudelijke presentaties gaan door op donderdag en vrijdag, steeds van 10u tot 17u. Dit jaar verwelkomt EUE twee Cinema 4D-sprekers: Fuat Yüksel van het Duitse Aixsponza en Simon Holmedal, Motion Designer bij Man vs Machine in Londen. Elke conferentiedag wordt in stijl afgesloten met een open bar. Ideaal voor leuke babbels met je 3D-collega's.

De tickets voor End User Event zijn beperkt, dus schrijf je snel in via de EUE-website.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660