Tweede "Inspired Visions" visualisatiewedstrijd
Vanaf vandaag kunnen professionals en studenten deelnemen aan de 2012 Inspired Visions Global Rendering Competition. Deze jaarlijkse wedstrijd daagt toparchitecten en -ontwerpers wereldwijd uit om hun kunnen met Vectorworks of CINEMA 4D aan de wereld te bewijzen.

Inzenden kan vanaf 17 april 2012 tot 16 augustus 2012, in deze categorieën:

  • Renderen met Renderworks 2012
  • Renderen met CINEMA 4D
  • Monochroom model (gerenderd met Renderworks of CINEMA 4D)

"We zijn erg blij om deze wedstrijd samen met MAXON te kunnen organiseren", zegt Theresa Downs, de communications director van Nemetschek Vectorworks. "Het spreekt voor zich dat steeds meer ontwerpers Vectorworks met CINEMA 4D combineren voor het maken van professionele visualisaties. We verwachten dan ook grootse resultaten voor deze wedstrijd."

In de jury zetelen Daniel Jansenson (van Daniel Jansenson Architect en de auteur van Remarkable Renderworks); Tyler Littman (hoofdontwerper en eigenaar van Sholight); Nicholas Dunand (freelance ontwerper en beeldhouwer); Erik Recke (freelance visualisatie-expert bij Datenland); Alejandro Nogueira (CEO big DECC Arte 3D); en René Racz (Lichtmaschine Multimedia GmbH).

De door de jury gekozen winnaars van elke categorie ontvangen $2.500 en worden in de spotlights gezet op alle officiële Vectorworkswebsites, op Planet Vectorworks en via de sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube.

Daarnaast kiest ook het publiek zijn favoriet uit alle inzendingen. Het resultaat van jouw stem wordt rechtstreeks getoond op de wedstrijdwebsite.

Ontwerpers kunnen deelnemen in verschillende categorieën. Let op: alle inzendingen moeten gebaseerd zijn op een Vectorworksmodel. Je mag het model dus niet vanaf nul opbouwen in CINEMA 4D.

Om deel te nemen, te stemmen of meer te weten bezoek je inspiredvisions.vectorworks.net.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660