MAXON Service Agreement

Hou de touwtjes stevig in handen

MAXON Service Agreement (MSA) is precies wat je nodig hebt om je softwarelicenties up-to-date te houden. Je geniet van een persoonlijke service en uitgebreide gebruiksrechten, en van de beste prijs natuurlijk. Er wachten je bovendien geen verrassingen, want MSA werkt met vooraf bepaalde voorwaarden en tarieven. 

Bespaar tijd en geld, en profiteer van de voordelen van je servicecontract.

De voordelen in een oogopslag

Altijd up-to-date

Als MSA-klant krijg je automatisch de nieuwste updates en upgrades. Zo ben je altijd up-to-date en werk je steeds met de nieuwste MAXON-softwaretechnologieën.

Premium support

Het professioneel supportteam van MAXON staat steeds voor je klaar om al je Cinema 4D-vragen te beantwoorden, zonder bijkomende kosten.

Accurate budgetplanning

MSA werkt met vooraf bepaalde tarieven en garandeert je steeds de beste prijs. Je komt dus niet voor verrassingen te staan op je jaarlijkse budgetplanning. Als MSA-klant ben je flexibel, kan je je budget zorgvuldig plannen en bespaar je bovendien op je upgradekosten.

Uitgebreide gebruiksrechten

Als moderne professional ben je natuurlijk niet altijd op kantoor. Geen probleem, want softwarelicenties opgenomen in je MSA kan je installeren op een tweede computer, zoals een laptop of een computer in je thuiskantoor. Je softwarelicentie is dus operationeel op verschillende plaatsen, zolang je beide installaties niet tegelijkertijd gebruikt.

Hoe werkt het?

  • Wil je graag een MAXON Service Agreement afsluiten, dan moet je je MAXON-softwareproducten eerst updaten. Contacteer ons en wij helpen je graag verder.
  • Besluit je je MAXON-softwareportfolio uit te breiden - bijvoorbeeld door bijkomende licenties aan te kopen of naar een uitgebreidere versie over te stappen - dan worden de kosten evenredig aangepast.
  • Met je MAXON Service Agreement ontvang je automatisch alle updates en upgrades. Je kan dus rustig genieten van Cinema 4D, en wij zorgen dat je dat steeds met de meest recente tools doet.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een offerte op maat.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660