Cinebench

Test de performantie van je computer met dit gratis benchmarkprogramma voor Win en Mac OS. CINEBENCH is gebaseerd op de Cinema 4D-software en voert renderopdrachten uit die de performantie van systemen evalueert. Daarnaast test CINEBENCH ook zowel softwaregestuurde als OpenGL-gebaseerde schermweergaves.

CINEBENCH wordt onder meer gebruikt door leidinggevende tijdschriften en hardwarefabrikanten zoals Intel, AMD en Apple om de prestaties van verschillende computers met elkaar te kunnen vergelijken. En ook jij kan er - gratis - mee aan de slag.

Lees meer over het programma en download CINEBENCH hier.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660