Maatwerktraining

Op jouw vraag verzorgt Design Express ook maatwerktrainingen. Daarbij kies je zelf - in overleg met een van onze trainers - de lesinhoud.

Zo'n cursus op maat kan dan bijvoorbeeld de uitwisseling tussen je CAD-programma en Cinema 4D behandelen, of de exotische opties van Global Illumination, het creëren van geavanceerde Dynamics met MoGrahp en Xpresso of het creëren van UV-maps voor de verpakkingsindustrie.

De training kan georganiseerd worden in een van onze kantoren of op een locatie van jouw keuze. In dat laatste geval wordt een verplaatsingsvergoeding aangerekend voor onze trainer.

Je maatwerkprijs

Een maatwerktraining heb je al vanaf €795. Voor die prijs kan je deelnemen aan een lesdag van 6 uur, inclusief broodjeslunch. Zijn er meer deelnemers of heb je andere noden, dan bezorgen we je graag een prijs op maat.

Vergeet niet dat Design Express een 'gecertificeerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille' in Vlaanderen is. Dat betekent dat je als werknemer bij een Vlaams bedrijf of als KMO of zelfstandige in Vlaanderen je trainingskosten kan verminderen door de opleiding te betalen met opleidingscheques.

Je maatwerkafspraken

Voor meer informatie of reserveringen kan je terecht op:

 

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660